יש דברים שרק בישראל יודעים לעשות, ואחרי שנתיים וקצת בניכר מתחילים להרגיש בחסרונם יותר ויותר. גבינות, למשל. נכון, יש פה המון סוגים של גבינות, חלקן גם איכותיות ביותר, אבל איכשהו דווקא בתחום הגבינות הרכות האמריקאים מפספסים. גבינה לבנה 5%? אין. קוטג'? יש, ותאמינו לי שתעדיפו לוותר. על לבנה אף אחד לא שמע פה בכלל... אז אם אין ברירה (ולפעמים אין ברירה) צריך לקחת את העניינים לידיים ולהכנס למטבח. קבלו את כדורי הלבנה בשמן זית, מעשה בית, שחוסלו תוך יום וחצי...
עוד דבר שחסר לי מאד - אין בורקס! גם מאפים אחרים חסרים פה (כמו גביניות וקרנצ'ים למינהם) אבל איך אפשר בלי בורקס?? שוב נאלצתי לקחת את העניינים לידיים והכנתי בעשר דקות בורקס גבינה לא רעים בכלל.
ואחרון חביב - חמוצים. המלפפונים החמוצים פה, גם אם הם מוחמצים במלח, לא קרובים בטעם למלפפונים של בית השיטה. ההחלטה לנסות בעצמי דרשה כמה פשרות - למשל, להשתמש במלפפונים הקטנים ביותר שאפשר למצוא, שאפילו הם גדולים מדי. יצאו מלפפונים חמוצים-חריפים שטעמם די רחוק מהטעם האהוב מהבית, אז יידרשו עוד כמה נסיונות...
משתזפים בשמש:
כעבור יומיים:
מוכנים לאכילה (ובדרך לחיסול מהיר):
2 תגובות:
השאלה היא איפה הצלחתם למצוא מלפפונים קטנים כאלה? בסופרים הרגילים המלפפונים קצת מפחידים,עטופים בניילון ועולים דולר וחצי כל אחד
ב-Costco כמובן - המקום היחיד עם מלפפונים בגודל נורמלי.
הוסף רשומת תגובה