יום שני, 5 באפריל 2010

רוזטה

קפה זה אמנות. אולי לא כולם מתייחסים לקפה שלהם כל כך ברצינות כמוני, אבל אם אתם גרים בארץ אז גם אין לכם סיבה כי כל בית קפה שכונתי מגיש היום קפה מצויין. פה זה ממש לא המצב, ואני והמכונה הביתית המושאלת שלי מתאמנות כל בוקר בהכנת קפה מושלם (או קרוב למושלם). מבחינת הטעם אנחנו כבר שם מזמן - פולי הקפה של ארקפה שאני טוחנת בבית עובדים נפלא. הבעייה עד כה היתה הבריסטה עצמה (=אני). החלטתי שעד שלא אלמד לעשות רוזטה (עלה) יפה, הקפה לא יהיה מושלם. בשבוע האחרון, אחרי חודשים של אימונים מפרכים ותוצאות מביכות לרוב, סוף סוף תפסתי את העניין! והרי לכם מבחר דוגמאות...

רוזטה:
לב מעל רוזטה:
רוזטה כפולה:
ומשולשת:


:)
Print Friendly and PDF

תגובה 1:

Michal Bar אמר/ה...

עכשיו אני יודעת מה היה לי חסר בחיים... :-)
מחכה להזמנה לקפה!