יום שני, 16 בפברואר 2009

סוף שבוע רגוע

אמיר לא היה צריך ללמוד כל הסופ"ש. ובנוסף, זה היה סופ"ש ארוך, כי ביום שני חל "יום הנשיא" (באנגלית זה נשמע יותר טוב). מרוב שזה חריג, ובגלל שירד גשם, לא כל כך ידענו איך למלא את כל הזמן הפנוי הזה שנפל עלינו פתאום, אז בין סרט (מהאינטרנט), לספר (אפילו אמיר התחיל ספר חדש!), למפגש עם חברים -- בישלנו. הנה כמה תמונות שימחישו.

צדפות ברוטב עגבניות ויין לבן לצהריים:
חותכת בצלים למרק בצל... המשקפת באמת עוזרת לרגישים לבצל כמוני!
יצירת הפאר של אמיר: צלי בשר שהושהה במרינדה של יין אדום, אח"כ הוצף בברנדי בוער (שכמעט שרף לנו את הבית) ואח"כ התבשל במשך שלוש שעות...
מסתבר שבשר ששוהה במקרר 12 שעות במרינדה של יין אדום יוצא מהמקרר בצבע סגול מזעזע:
בסיום הבישול:
ועל הצלחת:
והיום, בפעם הראשונה, הכנתי טירמיסו. אכלנו ממנו הערב, ונאכל שוב מחר, ב-partners' lunch :)
Print Friendly and PDF

תגובה 1:

מיימון אמר/ה...

יאממממממייי!!!!
אוף אני כל כך רעבהההה....